• HØJ KVALITET
  • HURTIG LEVERING
  • GODE PRISER
  • KREATIVITET & VEJLEDNING
  • ALTID MED ET SMIL
...miljøbevidste med aktivt ansvar

Om XL Grafik & Print

VI ELSKER AT TÆNKE STORT

– og det har vi papir på

XL Grafik & Print er en moderne grafisk virksomhed, der tilbyder alt inden for print, skilte, POS-materialer og udstillingssystemer – til både indendørs og udendørs brug. Vores kompetencer strækker sig fra traditionelt storformatprint til mere specielle og omfattende outdoor-løsninger, skilte og udstillinger.

Vores mål er professionel synlighed for kunderne

Hos XL Grafik & Print har vi en professionel tilgang til alle opgaver, hvilket betyder, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten i forhold til kundernes synlighed eller fremtræden.
Vi benytter os af den nyeste teknologi, så vi altid kan tilbyde den højeste kvalitet og hurtige leveringstider. Samtidig lægger vi vægt på at vælge den mest miljøvenlige løsning til hver opgave.

Gode råd er en selvfølge

Hos os kan du altid få rådgivning og sparring omkring idéer eller ønsker til konkrete løsninger. Vi har en stor viden inden for materialer og printteknologi. Dertil har vi 20 års erfaring med produktion i storformat.
Alle vores løsninger er 100% dansk producerede, og vi garanterer et højt serviceniveau fra første kontakt til endelig levering
En personlig og hjælpsom betjening er en selvfølge hos XL Grafik & Print. Det skal være nemt og ligetil for dig!
Du er altid velkommen til at kontakte os